Vi använder cookies för att kunna ge dig som besökare bättre service. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies. Lär mer

Om "IT Helps"

Vi driver vår verksamhet med win-win-tanke - det är här vi lägger vårt fokus.


Det här är vi:

"IT Helps Azatyan AB" eller "IT Helps" hette tidigare "IT Helps Consulting Sweden EF", och är ett svenskt företag.

Vi driver vår verksamhet med en win-win-tanke - det är här vi lägger vårt fokus.
Vi kan hjälpa små och medelstora företag med mjukvaruutveckling och IT-lösningar: webbsidor och hemsidor, webbapplikationer, UI / UX- design, skisser, mobil- och surfplatteanpassad design (som RWD, RESS), mobilappar , dataprogram , sociala integrationer (t.ex. med Facebook), CRM, e-handel, CMS, SEO, webbanalys, LMS m.m. Vid större projekt med stora kapacitetskrav tar vi hjälp av våra pålitliga samarbetspartner. I vissa fall kan vi också hjälpa våra kunder att rekrytera rätt IT-personal.

Affärsidé och värderingar

"IT Helps" bildades i övertygelsen att varje människas har stor potential, och att den kommer före alla regler. Därför hävdar vi att vi är ett personligt företag. Innovation och kreativitet kan inte kan blomstra utifrån fördefinierade regler, utan föds när personen får verka i sin komfortzon. Därför tror vi att individens frihet och flexibilitet är viktiga faktorer för både personlig och affärsmässig framgång. Sist men inte minst tror vi att en win-win-situation uppstår när vi har en uppriktig vilja att hjälpa andra i deras sysselsättningar och projekt - alltså att vara hjälpsam.

IT Helps team

"IT Helps" består av erfarna specialister, ständigt uppdaterade på det senaste och bästa inom teknikområdet för att uppnå högsta produktivitet.

Suren Azatyan

Mjukvaruingenjör, grundare

Suren är IT-ingenjör med över tio års praktisk erfarenhet och magisterexamen i datavetenskap. Ett av Surens intressen är entreprenörskap och att hitta länken mellan idé och koncept.

Armen Nazaretyan

Mjukvaruingenjör

Armen har arbetat med mjukvaruutveckling i över tio år och har en magisterexamen i datavetenskap. Armen är bland annat intresserad av resor, sport och te.

Ashot Babayan

Kreativ produktion, webbdesign och utveckling

Ashot kommer från början från musikindustrin, där han var producent med eget skivbolag. Han är en perfektionist som ägnar uppmärksamhet åt minsta detalj. Och hans intresse för den nyaste och mest avancerade webbtekniken gör att han har stor kunskap om hur moderna webbplatser fungerar.Våra partner

När vi behöver särskilda expertkunskaper tar vi hjälp av våra pålitliga samarbetspartner.

Matt Bartelsian

Internationell försäljning

Matt hjälper oss med skalnings- och försäljningsfrågor.

Våra Kunder

Här är några av våra kunder. Naturligtvis är det varumärkena som presenteras, men det vi är mest stolta över är att vi har fått samarbeta med människorna bakom varumärket.

Vi hjälpte hitta.se med vidareutveckling av deras interna ordersystem och genomförde andra mindre projekt så som statistiska rapporter m.m.
Se hemsidan
Vi hjälpte Contento Wassum Academy att vidareutveckla sin webbaserade lärplattform (LMS).
Se hemsidan